Home » Life Sciences & Health » Pivot Park: favoriete vestigingslocatie voor Life Sciences & Health sector
Sponsored

“Het stimuleren van innovatie en een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de bedrijven, dat is de kracht en rol van onze campus,” vertelt Brigitte Drees, CEO van het in Oss gelegen Pivot Park. Acht jaar na de start huisvesten we 59 bedrijven en zijn ruim 550 medewerkers werkzaam op het park. “Dit succes trekt nieuwe bedrijven aan en dat is precies waar we voor staan; innovatie en groei bevorderen.”

Pivot Park wil Nederlands favoriete locatie voor bedrijven in de Life Sciences & Health Sector zijn

Brigitte Drees (CEO Pivot Park)

“Het merendeel van de start-ups en scale-ups op het park richten zich op de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en therapieën. Daarnaast zijn er Contract Research en Contract Manufacturing Organisaties. Ook zijn er diverse service verlenende bedrijven met specifieke kennis en ervaring om het ontwikkelingsproces te versnellen. Zo is er de afgelopen jaren een volwaardig en succesvol ecosysteem ontstaan. Daarom verkiezen start-ups en scale-ups het park steeds vaker als favoriete vestigingsplaats.”

Vanaf het begin is direct erkend dat onderlinge verbondenheid een belangrijke succesfactor is voor bedrijven en medewerkers op het park. “We hebben al vaak gezien dat door het mixen en mengen van medewerkers van verschillende bedrijven dit leidt tot nieuwe contacten en samenwerkingsverbanden. Momenteel ontwikkelen we een concreet innovatieprogramma om ondernemers te ondersteunen sneller succesvol te zijn. Tevens hoort hier dan ook een fysieke plek bij die passend is voor een innovatieve omgeving.”

Next article