Skip to main content
Home » ADHD » Onze campagnepartners
ADHD

Onze campagnepartners

De campagne ADHD was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Impuls & Woortblind  

Impuls & Woortblind is een belangenvereniging die opkomt voor mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie en hun verwanten. Wij streven een samenleving na, waarin deze eigenschappen deel uitmaken van de normale verscheidenheid tussen mensen. 

Impuls & Woortblind biedt informatie (ervarings)deskundige over ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie. Zodat zowel onze doelgroepen als de samenleving kennis over en begrip voor deze eigenschappen en capaciteiten hebben en daarnaar kunnen handelen. 

Vereniging Verslavings Geneeskunde Nederland (VVGN) 

De VVGN spant zich in om de kwaliteit van het vakgebied verslavingsgeneeskunde te ontwikkelen, te bevorderen en te borgen. Voor een toonaangevende rol in de (inter)nationale gezondheidszorg en wetenschap. De VVGN behartigt de belangen van de verslavingsarts KNMG.


Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)

De Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) is een beroepsvereniging van, voor en door psychiaters. Ruim 3700 psychiaters en psychiaters in opleiding zijn lid.

De NVvP zet zich in voor een goede psychiatrische patiëntenzorg in Nederland, voor de patiënt en zijn of haar naastbetrokkenen. Dat doet de vereniging door belangenbehartiging en positioneren, het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de zorg en opleiding en door wetenschappelijke activiteiten en uitwisselen van kennis.


Next article