Home » Astma & Allergieën » Onze campagnepartners
Astma & Allergieën

Onze campagnepartners

De campagne Astma & Allergieën was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Binnenklimaat Nederland

Binnenklimaat Nederland zet zich als ambitieuze en actieve vereniging in om een gezond binnenklimaat te realiseren. De aangesloten leden zijn fabrikanten, leveranciers en dienstverlenende organisaties van ventilatie en filtersystemen, lucht en klimaattechnologie en producten en diensten op het gebied van koelen en verwarmen. De leden zijn actief binnen alle sectoren, waaronder: wonen, werken, leren, verzorgen en recreëren. Samen zetten we ons in voor gezond binnenklimaat overal, altijd én voor iedereen. 

NVvAKI

De Nederlandse Vereniging voor Allergologie en Klinische Immunologie (NVvAKI) is een vereniging voor medici en niet-medici die zich beroepshalve bezig houden met allergologie en klinische immunologie. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van de wetenschappelijke kennis van allergische en immunologische aandoeningen. 


Nederlandse vereniging Davos

De astmaVereniging Nederland-Davos (VND) heeft al bijna 125 jaar als doel om de belangen te behartiging van álle mensen met (ernstig) astma. 
Wij bieden kennis en steun ongeacht de plaats van behandeling of de medicatie. De VND is een bloeiende patiëntenvereniging met enthousiaste vrijwilligers en leden met wie we samen (ernstig) astma een gezicht geven. Mensen hebben de ziekte maar zijn niet de ziekte, ze staan midden in de maatschappij. Al onze leden zijn Bn ‘ers… Benauwde Nederlanders! 

Het Longfonds

Voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is ademen niet vanzelfsprekend. Het Longfonds gelooft dat we samen longziekten de wereld uit kunnen helpen. Daarom jagen we wetenschappelijke doorbraken aan en zetten we ons in voor de beste zorg. We willen dat iedereen op een gezonde manier in gezonde lucht kan leven. Zo werken we samen aan een wereld waarin we vrij kunnen ademen. De campagne ‘Laat kinderen vrij ademen’ laat zien wat de invloed van een longziekte als astma is op een kind en zijn omgeving. Kijk hier wat jij kan doen om de longen van jouw (klein)kind te beschermen.

Long Alliantie Nederland

De Long Alliantie Nederland is de federatieve vereniging op het gebied van chronische longziekten. Doel van de LAN is het versterken van preventie en zorg voor de circa 1,5 miljoen mensen met longziekten in Nederland. Dit doet de LAN door het organiseren en versterken van de samenwerking tussen de aangesloten lidorganisaties en andere organisaties in Nederland.  Meer informatie is te vinden op www.longalliantie.nl.

Next article