Skip to main content
Home » De Man » Haartransplantatie een gedoe? Niet met een mediator
Sponsored

Wie weer een volle bos haar wil, kan verstrikt raken in een web van buitenlandse aanbieders van haartransplantaties. Gelukkig kan een Nederlandse gespecialiseerde mediator helpen.

Als je op zoek bent naar een oplossing voor dunner wordend haar of kaalheid, denk je misschien niet snel aan een mediator. Toch kan een tussenpersoon het verschil maken. Een van deze mediators is Lieselotte. Ze begeleidt mannen en vrouwen die een betaalbare oplossing willen voor hun haarproblemen. “Of iemand nu weer z’n oude volle bos haar terug wil of dat iemand bijvoorbeeld haargroei advies nodig heeft bij Hair Clinic Wolf kun je terecht met al je haarwensen.” Maar waarom zou je zo’n mediator inschakelen? Lieselotte legt het uit.

1. Kwaliteit gegarandeerd

“Veel mensen zoeken een haartransplantatie in Turkije omdat dat financieel aantrekkelijk kan zijn. Maar hoe weet je of een kliniek ook kwaliteit levert? En of je niet voor verrassingen komt te staan? Het is niet altijd makkelijk om online goede informatie te verzamelen. Wij hebben dat onderzoek al voor je gedaan. Wij werken met vaste medische teams in Turkije en houden gedurende het hele traject nauw contact met jou en je behandelaar.”

2. Onafhankelijk advies

“Als onafhankelijke tussenpersoon kijken we wat de beste oplossing is voor jou. Het maakt ons dus niet uit of je naar een kliniek in Turkije of in Nederland gaat, zolang jij straks maar tevreden bent met het eindresultaat. Daarnaast kunnen we mensen ook adviseren in andere opties, zoals haarwerken en haarpigmentatie.”

3. Persoonlijke begeleiding

“Vanaf de intake tot aan het nazorgtraject: onze mediator staat je persoonlijk bij van begin tot eind. Dat start met een grondige intake in een face-to-face gesprek. We kijken naar wat je persoonlijke medische situatie is en naar wat voor oplossing bij jouw wensen past. Wij vertalen bijvoorbeeld al je wensen naar ons team in Turkije. En tijdens het hele traject heb je toegang tot je vaste, vertrouwde contactpersoon. Wel zo fijn, je kunt ons altijd even appen of bellen met vragen.”


4. Alles goed geregeld

“Geen schimmige praktijken of onduidelijke financiële afhandeling, maar alles keurig netjes geregeld. Je behandeling wordt vastgelegd en geregistreerd, je betaalt op factuur en alle communicatie is in het Nederlands.”

“Wij maken met jou een medisch dossier aan, maken goede foto’s zodat de behandelend arts in Turkije of Nederland alvast een behandelplan kan maken. Na je behandeling kun je bij ons in Nederland terecht voor nazorg.”

5. Eerlijke informatie

“Het is best spannend om een haartransplantatie of andere behandeling te ondergaan. Er gaat nogal uiteenlopende informatie op internet rond over wat mogelijk is en welke resultaten je kunt behalen. Niet alles kan, en wat er voor jou mogelijk is hangt af van jouw persoonlijke situatie – bijvoorbeeld de kwaliteit van jouw donorgebied. Daarom is eerlijke informatie belangrijk, zo kun je het beste eindresultaat halen. Wij zijn altijd eerlijk en transparant, we beloven je niks wat niet kan. Ook qua kosten krijg je vooraf duidelijkheid. En je kunt referenties opvragen. We koppelen je dan aan een man of vrouw die dezelfde behandeling heeft ondergaan. Diegene kan zijn/haar ervaring met je delen en je kunt persoonlijke vragen stellen. Zo iemand kan je natuurlijk ook tips en tricks meegeven.”

Bij Hair Clinic Wolf merken ze dat deze persoonlijke en transparante aanpak wordt gewaardeerd. “En natuurlijk het eindresultaat, daar gaat het om”, zegt Lieselotte. “Dat geeft mensen weer zelfvertrouwen. Gemiddeld krijgen wij 4.9 uit 5 sterren, daar zijn wij trots op.”

Lieselotte

Next article