Home » De Man » Onze campagnepartners
De Man

Onze campagnepartners

De campagne De Man was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Vereniging Gain 

Goed horen is cruciaal om voluit te kunnen leven. Met een goed gehoor gaat de kwaliteit van leven significant vooruit en is belangrijk voor de mentale en fysieke gezondheid. Onbehandeld gehoorverlies wordt in verband gebracht met cognitieve achteruitgang, een verhoogde kans op dementie, valincidenten en eenzaamheid. Veel mensen wachten te lang met de aanschaf van een hooroplossing. GAIN wil die drempel verlagen en daarmee de wachttijd, die nu 7 tot 10 jaar is, aanzienlijk verkorten. Dat begint bij bewustwording van het belang van een optimaal gehoor, ook voordat men toe is aan een hoortoestel, zoals gehoorbescherming en hooroplossingen die ondersteunen bij specifieke situaties. De Hoorkaart biedt een compleet overzicht van alle mogelijke hooroplossingen in verschillende hoorfases in iemands leven. 

Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie  

Last van erectiestoornissen of te snel klaarkomen? Ervaren jij en je partner verschil in seksbehoefte? Wil je meer genieten van seks, of vermoed je een pornoverslaving? Maak dan een afspraak met een NVVS consulent of seksuoloog. Seksuele problemen kunnen vaak heel goed worden opgelost, dus blijf er niet mee rondlopen. Hier vind je de NVVS-hulpverleners bij jou in de buurt. NVVS-deskundigen zijn wetenschappelijk geschoold en zeer ervaren in het praktisch en begrijpelijk toepassen van hun seksuologische kennis. Hun deskundigheid wordt elke 5 jaar getoetst voor herregistratie. 


Movember Foundation 

Sinds 2003 is Movember uitgegroeid tot een wereldwijde beweging voor de gezondheid van mannen. Wereldwijd worden meer dan 1300 projecten gefinancierd die de status quo uitdagen, het onderzoek naar de gezondheid van mannen opschudden en de manier veranderen waarop gezondheidsdiensten mannen bereiken en ondersteunen. Movember heeft drie van de grootste gezondheidsproblemen voor mannen aangepakt: prostaatkanker, teelbalkanker, geestelijke gezondheid en zelfmoord. Ga voor donaties of meer informatie naar Movember.com.  

Andros Clinics 

Andros Clinics zijn gespecialiseerde urologische klinieken. Ze focussen zich op prostaatkanker, urologie voor de 50+ man zoals prostaatklachten, erectieproblemen en testosterontekort, sterilisatie van de man en complexe blaasklachten bij mannen en vrouwen. Deze focus zorgt voor deskundigheid, sneller kunnen innoveren, tijd en aandacht voor de patiënt en zorg op maat. Andros Clinics is verzekerde basiszorg. 

Het Aidsfonds 

Doe een hiv-test voor een relaxter seksleven. 
Wie heeft zin in gezeik achteraf na een leuke avond? Ook als jij je gezond voelt, kun je hiv of een soa hebben. Laat je daarom af en toe testen. Zo verklein je de kans dat je onbedoeld iets overdraagt. En krijg jij op tijd medicijnen als het nodig is. Meer info bij Mantotman.nl/joris 


De Nederlandse Vereniging voor Urologie 

De Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor urologen in Nederland. Urologie omvat alle problemen aan de urinewegen en de mannelijke geslachtsorganen. De NVU zorgt onder andere voor betrouwbare en duidelijke informatie over alle onderdelen van het urologische vakgebied, zowel voor zorgverleners als voor patiënten. Op de website allesoverurologie.nl vindt u alles wat u wilt weten over de urologie en de laatste updates op het gebied van onderzoek. 

PSMA Forum 

Het PSMA forum NL is een multidisciplinair samenwerkingsverband tussen specialisten en onderzoekers uit Nederlandse medische centra met als doel PSMA diagnostiek en therapie zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten.Prostaatkanker Stichting 

De Prostaatkankerstichting is de patiëntenorganisatie die lotgenotencontact biedt, voorlichting geeft en de belangen behartigt van mannen met prostaatkanker en hun naasten. Daarnaast stimuleren wij wetenschappelijk onderzoek.De Haarstichting 

De Haarstichting: Voor alle soorten haarproblemen 
In de wereld van haarverzorging en haarproblematiek speelt de Haarstichting een opvallende rol. Deze organisatie, gevestigd in Nederland, heeft zich toegewijd aan het bevorderen van bewustwording, onderzoek en oplossingen op het gebied van haarproblemen. Met een missie om mensen te helpen hun haar en zelfvertrouwen terug te krijgen, heeft de Haarstichting sinds de oprichting indrukwekkende stappen gezet. Het is ook mogelijk haar te doneren aan deze stichting. Hier worden pruiken van gemaakt voor financieel minder bedeelden met kanker. 

Next article