Home » De Man » Onze campagnepartners
De Man

Onze campagnepartners

De campagne De Man was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Freya 

Ons doel is openheid over en acceptatie van vruchtbaarheidsproblemen te bevorderen, onafhankelijke informatie te verstrekken en ondersteuning te bieden aan eenieder die daar behoefte aan heeft en de belangen te behartigen van mensen met vruchtbaarheidsproblemen. 


Movember 

Onze vaders, partners, broers en vrienden verkeren in een gezondheidscrisis waar weinig over wordt gepraat. Mannen overlijden te jong. We moeten de stilte doorbrekenPSMA Forum 

Het PSMA forum NL is een multidisciplinair samenwerkingsverband tussen specialisten en onderzoekers uit Nederlandse medische centra met als doel PSMA diagnostiek en therapie zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten.Prostaatkanker Stichting 

De Prostaatkankerstichting is de patiëntenorganisatie die lotgenotencontact biedt, voorlichting geeft en de belangen behartigt van mannen met prostaatkanker en hun naasten. Daarnaast stimuleren wij wetenschappelijk onderzoek.
Next article