Home » Dierengezondheid » Hond gezond: zo draag je bij aan de gezondheid van je hond
Sponsored

Een hond wordt vaak gezien als onze beste vriend. Wat kun je doen om je hond zo lang mogelijk gezond te houden? Net als voor mensen zijn er tegenwoordig ook supplementen voor honden beschikbaar. Deze supplementen dragen bij aan een betere gezondheid van je huisdier.  

Nathalie Mellaerts begon haar carrière als dierenartsassistent, werkte als vrijwilliger in een dierenasiel en had zelfs een eigen hondenopvang. Inmiddels woont ze met haar tien honden in Spanje en is een aantal jaar geleden begonnen met het geven van supplementen. 

Loopt als een kievit 

In een opvang in Spanje zag Nathalie een kreupele zeventienjarige hond. “Papi was een jachthond, maar zijn baasje had hem gedumpt toen hij blind werd. Omdat hij zo oud was heb ik hem mee naar huis genomen, zodat hij zijn laatste maanden nog wat liefde zou krijgen. Dat is inmiddels alweer twee jaar geleden.” Eenmaal thuis is Nathalie begonnen met de supplementen van Anicare en zag dat Papi al snel een stuk beter ging lopen. “Joint Care is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor honden met gewrichtsproblemen. De actieve bestanddelen helpen de gewrichten te versterken. De omliggende spieren nemen het vaak over van het zwakke gewricht, en raken daardoor ontstoken. De natuurlijke ingrediënten in de supplementen hebben een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.” 

Voordelen van supplementen 

Nathalie slikt zelf dagelijks supplementen en net als bij mensen bevatten de supplementen voor honden vitamines, mineralen of bioactieve stoffen. “De supplementen zijn een aanvulling op de dagelijkse voeding van de hond en dragen bij aan een betere gezondheid. Als je hond last heeft van darmproblemen, kan een probiotica supplement zoals Tummy Care van Anicare een oplossing bieden. Wanneer je jonge honden dagelijks supplementen geeft, help je ze preventief te beschermen tegen gewrichtsproblemen.”  

Werken bij Anicare 

Inmiddels werkt Nathalie voor Anicare, een bedrijf dat kwalitatief hoge voedingsupplementen produceert voor huisdieren. “Ik gebruikte de supplementen van Anicare al voor mijn eigen honden en toen ik zag dat er een vacature open stond, was ik gelijk enthousiast! Klanten die toch niet het gewenste resultaat zien, krijgen altijd hun volledige aankoopbedrag terug. Het gaat bij Anicare namelijk echt om het welzijn van de dieren.”

Meer informatie

Bekijk het assortiment en gebruik de code TELE20 voor 20% korting. Of volg Anicare op Instagram: @anicare.nl en @nayatribe

Next article