Skip to main content
Home » Dierengezondheid » Onze campagnepartners
Dierengezondheid

Onze campagnepartners

De campagne ‘Dierengezondheid’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Cats & Dogs Event 

Op 11 & 12 november ‘23 vindt About Cats & Dogs plaats in Jaarbeurs Utrecht. Hét event voor alle honden- en kattenliefhebbers!  Bij het houden van honden en katten komt veel kijken. Daarom bieden we een uitgebreid kennisprogramma met drie theaters. O.a. tv-dierenarts Piet Hellemans is aanwezig om vragen te beantwoorden en tips & tricks te delen. Kattenliefhebbers halen hun hart op het Katten Plaza van hoofsponsor Prins Petfoods. Bestel hier je tickets! 

Stichting Contacthond

Stichting Contacthond is dé expert in NL op het gebied van therapiehonden. We leiden therapiehonden op en zetten deze in als bijzonder hulpmiddel bij kortlopende therapie- en coaching trajecten voor mensen met een psychosociale hulpvraag. Onze Contacthond Academie biedt daarnaast voor mensen die geïnteresseerd zijn in de inzet van een therapiehond een scala aan cursussen op het gebied van AAI, waarbij de nadruk ligt op het waarborgen van het welzijn van de therapiehond. Kijk op www.contacthond.nl   

NVG

Meer dan 80% van alle voeding voor honden en katten in Nederland wordt door leden van NVG op de markt gebracht. NVG staat voor gezonde en veilige huisdiervoeding door middel van evenwichtige regelgeving en zelfregulering. Wij zijn de brancheorganisatie voor fabrikanten en importeurs van huisdiervoeding in Nederland en vertegenwoordigen een verantwoorde sector die voldoet aan de hoogste hygiëne, veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze leden produceren hoogwaardige huisdiervoeding die een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid en het welzijn van onze huisdieren. 

Next article