Skip to main content
Home » Gezondheid van de vrouw » Onze campagnepartners
Gezondheid van de vrouw

Onze campagnepartners

De campagne “Gezondheid van de Vrouw” was niet mogelijk geweest zonder de steun van de onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Stichting Olijf 

Stichting Olijf is dé patiëntenorganisatie voor vrouwen met gynaecologische kanker. Elk jaar horen ruim 4.800 vrouwen dat zij baarmoeder-, baarmoederhals-, eierstok-, schaamlip-, vaginakanker of trofoblastziekten hebben. Gynaecologische kanker heeft een enorme impact. Olijf zet zich in voor de beste kwaliteit van zorg, preventie, onderzoek, voorlichting en natuurlijk lotgenotencontact. Ga naar www.olijf.nl en steun ons werk!  


WOMEN Inc.

WOMEN Inc. verbetert sinds 2005 de positie van vrouwen in Nederland. Wij streven naar een samenleving met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht gender of sekse. We zetten ons in voor thema’s: werk, gezondheid, geld en media. De afgelopen vijftien jaar hebben we verschillende doorbraken gecreëerd, lanceerden we meerdere campagnes, organiseerden we talloze evenementen en voerden onze politieke lobby verder op. Maar we zijn er nog niet. Als belangenorganisatie versnelt WOMEN Inc. de emancipatie en we gaan door tot het niet meer nodig is. WOMEN Inc. vergroot je kansen. 

Care for Women

Met ruim 100 vestigingen door Nederland is Care for Women de grootste specialistische organisatie op het gebied van vrouwen en hormonen. Meer dan 200.000 vrouwen met overgangsklachten, menstruatieklachten, PMS en PMDD zijn inmiddels goed geholpen door één van de vrouwelijke Care for Women specialisten. Aan hormonale klachten is immers goed iets te doen. Maar liefst 92% beveelt de Care for Women specialiste van harte aan en de meeste zorgverzekeraars vergoeden de hulp van de Care for Women specialiste vanuit de aanvullende verzekering.

Next article