Skip to main content
Home » Hart en Bloed » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

Deze campagne was niet mogelijk geweest door de samenwerking met onze partners. Lees hier meer over hun evenementen en/of activiteiten.


De vrouwenhart show

Janneke Wittekoek

29 september 2019 – Een interactief theatercollege met dr. Janneke Wittekoek, cardioloog en oprichter van HeartLife Klinieken. In dit ‘open spreekuur’ vertelt zij haar bezoekers alles over het vrouwenhart en reikt ze tools aan voor een gezonde levensstijl. Hoe herken je bijvoorbeeld hartproblemen? Kies je voor pillen of voor paprika’s? En waarom is het vrouwenhart zo anders dan het mannenhart? In De vrouwenhart show bespreekt dr. Janneke deze en andere vragen over cholesterol, stress, slaap en voeding op een laagdrempelige manier. Meer informatie: https://delamar.nl/voorstellingen/de-vrouwenhart-show-dr-janneke-wittekoek/


De Nationale GezondheidsBeurs

Gezondheidsbeurs

Inspiratie voor een gezonde leefstijl. Ontmoetingen met personalities, influencers, coaches en auteurs ♡ sfeervolle paviljoens ♡ actieve workshops ♡ knettervers feelgood food ♡ gratis digitale GezondheidsGids ♡ toegang tot de AllergieBeurs & more!

6 t/m 9 februari 2020, Jaarbeurs Utrecht. Tickets en info: https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/


TMI Academy – Thema-avond ‘Het Hart’

Op 15 oktober 2019 organiseert TMI Academy voor de derde maal een thema-avond voor zorgprofessionals in Hoofddorp. Drie inspirerende sprekers komen deze avond hun verhaal doen over drie verschillende onderwerpen gerelateerd aan het thema ‘Het Hart’.

15 oktober, Schouwburg De Meerse, Hoofddorp. Tickets en info: https://www.tmi-interim.nl/thema-avond/


Harteraad

Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen. Er zijn meer dan een miljoen mensen met hart- en vaataandoeningen. Ineens ben je patiënt. Maar je bent vooral wie je bent. Ook al moet je sommige dingen aanpassen in je leven. Net als de mensen die het dichtst bij je staan. Harteraad begrijpt dat en helpt om verder te komen. Meer informatie: https://www.harteraad.nl/


Prostop

Prostop

Wat je redenen ook mogen zijn, je kunt rekenen op onze steun als je definitief wil stoppen met roken. Ook als het even niet lukt om vol te houden staat Prostop voor je klaar.

Bij Prostop weten we namelijk als geen ander hoe lastig het stoppen kan zijn. Vele rokers hebben ze al begeleid op weg naar hun vrijheid met behulp van de lasertherapie.

Meer info: https://www.prostop.nl/stoppen-met-roken/


Next article