Skip to main content
Home » Huid » Onze campagnepartners
Huid

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne ‘Huid’ was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze campagnepartners. Lees hier meer over hun evenementen en/of activiteiten.


Het Huidfonds

Het Huidfonds is een erkende goededoelenorganisatie en richt zich op:

  • Het voorkomen van huidaandoeningen
  • Betere zorg voor mensen met een huidaandoening
  • Acceptatie van de huid die ‘anders’ is

Met de Huidhelden campagne geeft het Huidfonds mensen met een huidaandoening een platform om zo hun persoonlijke verhaal te kunnen vertellen en hen een gezicht te geven.

Vind je het ook zo belangrijk dat het Huidfonds zich met Huidhelden inzet om huidaandoeningen te voorkomen en acceptatie van de huid die ‘anders’ is te vergroten? Maak dan het verschil en doe een donatie via www.huidfonds.nl/doneren


Cetaphil

Al meer dan 70 jaar wordt Cetaphil aanbevolen door dermatologen en is daarom de partner bij een dagelijkse, gezonde huidverzorging.
Vandaag de dag gebruiken miljoenen mensen over de hele wereld Cetaphil voor de verzorging van de kwetsbare en gevoelige huid.

Onze producten bieden ondersteuning voor de meest voorkomende huidaandoeningen zoals een droge en gevoelige huid, eczeem, psoriasis, rosacea en acne.

Cetaphil biedt producten die zowel bedoeld zijn voor zowel het lichaam als voor het gezicht. Door haar effectieve en zachte formules weet het zelfs de meest kwetsbare huid te versterken en te beschermen.


Novartis


Mauritskliniek

De Mauritskliniek is een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg.

Wij staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en soepel geregeld. Zowel verzekerde als onverzekerde zorg.


NVDV

De NVDV is de wetenschappelijke vereniging van Nederlandse dermatologen. De dermatoloog is dé huidexpert van Nederland. De NVDV rekent goede informatievoorziening over de huid tot haar taken. Op de website www.nvdv.nl staat alle informatie over huidaandoeningen en behandelingen. Zeer relevant omdat deze site objectieve informatie bevat over tientallen huidaandoeningen met de bijbehorende patiëntenfolders. Deze folders sluiten nauw aan bij de medische richtlijnen voor dermatologen. Iedere zoektocht naar de huid en huidaandoeningen kan het beste beginnen bij de NVDV-site.


Stichting Melanoom

Stichting Melanoom is een kankerpatiëntenvereniging voor mensen met melanoom en oogmelanoom. Wij bestaan sinds 1995 en hebben op dit moment ongeveer 700 donateurs. De organisatie van de stichting is in handen van een team van gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers dat wordt aangestuurd door een bestuur. De stichting, en in het bijzonder het bestuur, wordt daarin bijgestaan door een Raad van Advies.


Aquacell

De AquaCell waterontharder levert, door middel van de twee cellen, continu zacht water. De AquaCell is stroomloos, compact, gemakkelijk te installeren en bijzonder efficiënt. Alleen waterdruk is voldoende voor de mechanische werking.

Maar er is meer. Lees hier: https://www.aquacell-waterontharder.nl/


Juhldal

Juhldal – the problem solver line made in Denmark, met 40 jaar ervaring in het gebruik van kruiden-extracten en natuurlijke, koudgeperste oliën in haar- en huidverzorgingsproducten voor het hele gezin.

Juhldal word geproduceerd in Denemarken en is gebaseerd op Jorgen Juhldal’s originele receptuur. Voor een optimaal resultaat worden alleen de beste ingrediënten gebruikt.

Vrij van parabenen – hypoallergeen – voor het hele gezin (ook voor baby’s) – dierproefvrij


Huidpatiënten Nederland

Huidpatiënten Nederland maakt zich sterk voor alle mensen met een huid- of haaraandoening. Huidpatiënten Nederland verenigt mensen met een huid- of haaraandoening met als doel hun positie in de zorg en de kwaliteit van zorg te versterken. Huidpatiënten Nederland gaat hier komende jaren op drie fronten aan werken:

  • bij de zorgprofessionals ten aanzien van kwaliteit en inhoud
  • bij de zorgverzekeraars ten aanzien van het verzekerde pakket
  • in de samenleving ten aanzien van kennis en acceptatie.

We doen dit vanuit het motto: patiënten sterker maken door te werken aan integrale zorg.


De Huidtherapeut

Logo NVH

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is dé beroepsvereniging van en voor huid- en oedeemtherapeuten in Nederland. Zij zorgt voor het continu optimaal houden van de kwaliteit en voor een goede positie van de huidtherapeut en huidtherapie in het algemeen. Zij behartigt de belangen van alle ruim 1.000 aangesloten leden. Dat zijn huidtherapeuten die werken in een huidtherapiepraktijk, ziekenhuis, zelfstandige behandelcentrum, kliniek en schoonheidssalon maar ook praktijkeigenaren en studenten (aspirant-leden) aan de opleiding huidtherapie.  Ben je huidtherapeut en wil je lid worden van de NVH? Op nvh.huidtherapie.nl vind je onder andere het laatste nieuws en veel vakinhoudelijke informatie.

Next article