Home » Infectieziekten » Onze campagnepartners
Infectieziekten

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne ‘Infectieziekten’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze campagnepartners. Lees hier meer over hun evenementen en/of activiteiten.


Hiv Vereniging

De Hiv Vereniging zet zich in voor gelijke behandeling van mensen met hiv. In elke situatie, op elk moment. De organisatie geeft informatie, zorgen voor uitwisseling, behartigen jouw belangen en bieden ondersteuning. Vragen of zorgen over hiv en gezondheid, oud worden, PrEP, stigma, medicijnen, liefde, seks? Bij de Hiv Vereniging ben je op de juiste plek.


Soa Aids Nederland

Soa Aids Nederland helpt publiek en professionals om hiv en andere soa’s succesvol te voorkomen, op te sporen en te behandelen. Dat doet de organisatie samen met (zorg)professionals, beleidsmakers en communities. Kennis, onderzoek, beleid, lobby en praktijk brengen ze bij elkaar. Vanuit die basis voorziet Soa Aids Nederland iedereen van betrouwbare informatie op maat.


Dance4Life

Dance4Life werkt wereldwijd aan het grootste en snelst stijgende gezondheidsrisico voor jongeren: onveilige seks. Dit doen we door een internationaal lesprogramma ontwikkeld voor en door jongeren: de Journey4Life.


WCS

Het WCS Kenniscentrum Wondzorg is een stichting met een algemeen bestuur en komt voort uit de verpleegkundige vereniging Woundcare Consultant Society (WCS). Bij de uitvoering van al deze activiteiten wordt het bestuur bijgestaan door commissies met ieder een specifiek aandachtsgebied. De aandachtsgebieden zijn decubitus, ulcus cruris, diabetische voet, chirurgische wonden, stoma, brandwonden, dermatologie en oncologische wonden.


Next article