Skip to main content
Home » Jouw Buik » Onze campagnepartners
Campagnepartner

Onze campagnepartners

De campagne ‘Jouw Buik’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van de onderstaande partner. Lees hier meer over hun activiteiten.

Gezondeten.nl

Gezondeten.nl bestaat uit een groot team van enthousiaste voedingsexperts met een gezamenlijke missie: Nederlanders gezonder maken. Dat doen we door wetenschappelijke informatie over voeding en gezondheid toegankelijk te maken voor iedereen. Zo geven we mensen de handvatten die ze nodig hebben om zelf de gezonde keuze te maken. Op Gezondeten.nl staan niet alleen praktische artikelen maar ook handige tools, zoals de Matching tool. Met deze gratis tool vinden consumenten in slechts een paar minuten een gezondheidsexpert die ze optimaal kan helpen bij het behalen van hun gezondheidsdoelen. 

WFIPP

De World Federation for Incontinence and Pelvic Problems (WFIPP) werd opgericht in 2006, en brengt nationale (patiënten)organisaties en instellingen samen die incontinentie en bekkenbodemdisfunctie wereldwijd zichtbaar willen maken door middel van bewustwording, belangenbehartiging en actie.


De Stomavereniging

De Stomavereniging is een vereniging voor en door mensen met een stoma of pouch. Hier worden ervaringen van stomadragers verzameld en gedeeld. Wij vinden het als Stomavereniging belangrijk om waarde aan het leven van mensen met een stoma of pouch toe te voegen.

Bekkenbodem4All

Bekkenbodem4All biedt patiënten met bekkenbodemklachten en vrouwen met gynaecologische klachten steun en informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken bij voorkoming en behandeling van deze klachten, vanuit zowel ervaringsdeskundigheid als professionele kennis, alsmede het stimuleren van onderzoek naar behandelmogelijkheden.

Next article