Home » Maag, Darm & Lever » Onze campagnepartners
Maag, Darm & Lever

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne Maag, Darm & Lever was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

SPKS

Patiëntenorganisatie SPKS (Stichting voor Patiënten met Kanker aan het Spijsverteringskanaal, www.spks.nl) zet zich in voor mensen die kanker aan darm, maag of slokdarm hebben (gehad) en hun naasten. SPKS brengt hen met elkaar in contact en behartigt hun belangen. Daarnaast geeft SPKS informatie en bevordert zij wetenschappelijk onderzoek.

SPKS richt zich erop dat alle mensen met kanker aan het spijsverteringskanaal de best mogelijke zorg krijgen met behoud van een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Dat doen we met elkaar, voor elkaar!

Crohn & Colitis Nederland

Crohn & Colitis NL is dé patiëntenorganisatie van en voor mensen met de chronische darmziektes ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Crohn & Colitis NL geeft voorlichting, brengt mensen met Crohn of colitis  met elkaar in contact, en behartigt hun belangen: www.crohn-colitis.nl

PDSB

De Prikkelbare Darm Syndroom Belangenorganisatie zet zich in voor meer (h)erkenning van het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Circa 10-15% van de Nederlanders heeft PDS. De PDSB biedt voorlichting, lotgenotencontact en belangenbehartiging aan deze mensen en hun naasten. Kijk op www.pdsb.nl voor meer informatie.


Stichting Stomaatje

Stichting Stomaatje is een non-profit organisatie die volledig draait op vrijwilligers. We zijn er voor de stomadrager, maar ook hun naasten en professionals kunnen bij ons terecht.


We bieden uitgebreide informatie van alle ins en outs rondom een stoma, zijn een platform van lotgenotencontact en informatie uitwisseling en ontplooien nieuwe initiatieven die het hebben van een stoma draaglijker maken. 

We zijn dé ontbrekende schakel tussen stomadrager (en achterban) en professional.”

Next article