Skip to main content
Home » Man & Gezondheid » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

Drie mannen van oudere leeftijd kijken elkaar lachend aan
Drie mannen van oudere leeftijd kijken elkaar lachend aan

Deze campagne was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze partners. Op deze pagina vind je meer over hun activiteiten en/of evenementen.


Prostaatkankerstichting

Prostaatkankerstichting is de patiëntenorganisatie voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. Zij bieden lotgenotencontact, geven voorlichting en informatie, behartigen de belangen van mannen met prostaatkanker en hun naasten en stimuleren wetenschappelijk onderzoek. Prostaatkankerstichting was kennispartner van de campagne en zal de campagne distribueren.


Fitfair

Fitfair vindt plaats op 22 en 23 november en is de tweedaagse kennis en netwerk beurs voor sporters, professionals en ondernemers in de fitness branche. Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en work-outs verdeeld over 14 state of the art conferentie zalen. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness. De campagne Man & Gezondheid wordt hier verspreid.


MoRun

Start van de Movember Run: verklede mannen gaan van start voor een hardloopwedstrijd.

Op zaterdag 30 november vindt voor de zevende keer de Movember Run Amsterdam plaats in het Vondelpark in Amsterdam. De initiatiefnemers Hendrik Nuyens en Bertram Welink kozen ieder jaar een ander thema voor het event en dit jaar zal dat met ‘Born To Be Alive’ een jaren 70 thema zijn. De inschrijving kost 15 euro, waarvan 5 euro direct aan Movember wordt gedoneerd. Doe je mee? Dan zit de campagne in de Goodie Bag.


NVU

De Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) is opgericht op 14 maart 1908. De NVU is een wetenschappelijke beroepsvereniging voor medisch specialisten in de urologie. De vereniging heeft dan ook als doel de bevordering van de urologie en de belangenbehartiging van de leden. De NVU telt momenteel ruim 750 leden. NVU was kennispartner van de campagne en zal de campagne distribueren.


NVVS

De NVVS is de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie. Zij heeft tot doel het bevorderen van de kwaliteit van de seksuologie en het behartigen van de belangen en haar leden. De NVVS heeft momenteel 630 leden, werkzaam in allerlei disciplines. NVVS was kennispartner van de campagne en zal de campagne distribueren.


Next article