Skip to main content
Home » Oncologie » Onze campagnepartners
Oncologie

Onze campagnepartners

De campagne ‘Oncologie’ was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Stichting Melanoom

Stichting Melanoom is de belangenvereniging voor mensen met melanoom, oogmelanoom en hun naasten. Preventie, belangenbehartiging, voorlichting en (het bieden van) lotgenotencontact vormen de pijlers van onze stichting. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een bevlogen bestuur en een team van enthousiaste vrijwilligers. Onze missie is: ‘minder melanoom en meer genezing’. Met behulp van onze kennispartners, vrijwilligers en donateurs zetten wij ons in om het tij in melanoom te keren. Wil jij ons hier ook bij helpen? Steun ons dan met een eenmalige of structurele donatie via: www.stichtingmelanoom.nl

Patiëntenorganisatie Longkanker Nederland  

Longkanker Nederland is de professionele patiëntenorganisatie die opkomt voor iedereen die met longkanker te maken krijgt: de patiënt, familie en nabestaanden. Bij Longkanker Nederland kun je terecht voor al jouw vragen. Wij luisteren naar je, bieden steun en advies en geven informatie over de ziekte longkanker. Ook brengen we je in contact met mensen zoals jij zodat je (online) ervaringen kunt delen. Dit kan tijdens onze bijeenkomsten of via onze besloten groepen op Facebook. Kijk voor meer informatie op: www.longkankernederland.nl.

Next article