Skip to main content
Home » Ouderschap » Onze campagnepartners
Onze campagnepartners

Onze campagnepartners

De campagne Ouderschap was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Vakblad Vroeg  

Vakblad Vroeg is hét kennisplatform voor professionals die werken in de geboortezorg en met jonge kinderen en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, signalering en vroeghulp. De website www.vakbladvroeg.nl biedt, samen met de gratis wekelijkse nieuwsbrief, een schat aan informatie over actuele ontwikkelingen. Via het kwartaalmagazine VROEG, webinars en congressen zorgt het platform voor verdieping. De prijs van een abonnement bedraagt € 29,50 (Ned.) of € 32,50 (B.) per jaar. Betaal je per automatische incasso, dan scheelt dit € 1,50. Doen! 


Mamaplaats

Mamaplaats is een uniek social medium voor en door moeders. Het is een open website, waar echte moeders echte verhalen delen om zo meer verbonden te zijn met elkaar. Moeders komen meermaals per dag samen op Mamaplaats, waar ze volgen, liken, reageren en contacten. Maar vooral om zichzelf te herkennen in elkaars verhalen. Mamaplaats is uitgegroeid tot de grootste en meest bruisende mom community in Nederland. Het is daarmee een serieus alternatief voor de “grote” social media als Facebook, Instagram en YouTube, maar dan met 1 overkoepelend thema: moederschap. Mamaplaats is onderdeel van Familyblend, marktleider in het bereiken van jonge gezinnen.

Freya, vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen

Freya is dé onafhankelijke vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Freya is voor iedereen voor wie zwanger worden (of blijven) niet vanzelfsprekend is, in alle stadia. Je kunt terecht voor betrouwbare informatie over oorzaken van verminderde vruchtbaarheid en behandelmogelijkheden. Daarnaast faciliteert Freya uiteenlopende mogelijkheden tot (online) contact, biedt een luisterend oor en behartigt de belangen. Iedereen die zich voor Freya inzet is ervaringsdeskundig.

NVOG

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor gynaecologen. De NVOG heeft als missie om de beste kwaliteit van zorg te leveren voor vrouwen in alle levensfasen. Met de website deGynaecoloog.nl geven we betrouwbare informatie en willen we ondersteuning bieden bij het nemen van beslissingen als het gaat om je gezondheid. Alle informatie die je op deze website vindt, is ontwikkeld door zorgverleners in samenwerking met patiënten of patiëntverenigingen.


Mariska van Dam

Afbeelding met tekst, horloge

Automatisch gegenereerde beschrijving

Kinderen krijgen, het lijkt zo vanzelfsprekend maar wanneer het niet lukt om zwanger te worden, is dat ontzettend verdrietig en een levenslang gemis. Ik weet hoe moeilijk het is om hierover te praten. Hoe ingewikkeld het is om te voelen wat je nodig hebt. Hoe pittig het is om je leven anders in te ‘moeten’ richten. Hoe het contact met je lichaam totaal uitgeschakeld kan zijn. Ik weet het, want I’v been there… Als ervaringsdeskundige en coach help ik vrouwen bij de verwerking van dit onzichtbare verlies zodat ook zij, net als ik, weer volop kunnen genieten van het leven. Voor meer informatie, bezoek: www.mariskavandam.com.

Zelfs als je grootste droom onmogelijk blijkt te zijn, is er nog zoveel mogelijk! 

Mariska van Dam
Next article