Skip to main content
Home » Vrouw & Gezondheid » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

Drie jonge vrouwen kijken in de camera
Drie jonge vrouwen kijken in de camera

Deze campagne was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze campagnepartners. Lees hier meer over hun evenementen en/of activiteiten.


Women Inc.

Women INC

WOMEN Inc. biedt Informatie over Hoe Jij je positie Als Vrouw kan Verbeteren. Versterk Jezelf & Elkaar. Pensioen Opbouwen. Bereken Pensioen. Gelijke Kansen vrouwen. Een Goed gesprek. Verbeter je positie. Succes gegarandeerd.

WOMEN Inc. is hét netwerk voor alle vrouwen die zichzelf en elkaar willen versterken. WOMEN Inc. agendeert, versterkt, verbindt & biedt podium.


Youth R Well

Youth R Well

Youth-R-Well.com is de onafhankelijke stichting die zich inzet voor jongeren met reuma in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. Youth-R-Well.om biedt een website waar jongeren met reuma informatie kunnen vinden, met elkaar in contact kunnen komen en herkenning kunnen voelen.

Naast de website, is één van de successen van Youth-R-Well.com het organiseren van events. Hier ontmoeten jongeren met reuma elkaar, delen zij ervaringen en leren zij van elkaar, maar ook van wat wordt aangeboden als event.

Daarnaast wil de stichting jongeren met reuma onder de aandacht brengen in Nederland, zodat jongeren met reuma meer begrip krijgen in de samenleving. www.youth-r-well.com.


Period.nl

Period Media BV is een communicatiebureau met een duidelijke focus: vrouwen, gezondheid en hormonen. Hét adres voor redactionele en commerciële content over puberteit, menstruatie en menopauze. In print en online.


Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek

Van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei opent de Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand de deuren van haar Oriental Garden.


De Groene Vrouw

De Groene Vrouw

De Groene Vrouw bestaat uit een hec(h)t(isch) team Groene Ladies. Nienke, Judith & Noortje helpen je om de producten te vinden die bij je passen!

Naast ‘De Groene Vrouw’ sta ik ook bekend als Nienke Gottenbos. Behalve in de webwinkels (De Groene Vrouw & Cute Cotton) werk ik als darmfloratherapeut en voedingskundige. Mijn kennis deel ik daarnaast nog op het blog, in e-books en online cursussen.

Ik hou van gezond, natuurlijk en logisch; daar kies ik ook de supplementen (uit echte voeding) op uit en volgens die filosofie ontwikkel ik ook de verzorgingsproducten (100% natuurlijk, handgemaakt). De Groene Vrouw is mijn ‘kindje’, dat sinds 2007 is uitgegroeid tot een flinke onderneming met verschillende takken.


Goodiebox

Goodiebox

Met Goodiebox ontvang je elke maand een box met 5-7 kwalitatieve beauty producten. Ontdek nieuwe beauty producten en misschien zelfs nieuwe favorieten. Gratis bezorging. Elk moment opzegbaar. Unbox Happiness. Minimum waarde van €65.


NVOG

NVOG

De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) is de wetenschappelijke beroepsvereniging voor gynaecologen.


Healthy Woman

Healthy Woman

HealthyWoman is voor vrouwen die in balans willen zijn, grip willen houden op hun (hormonale) veranderingen en gezond oud willen worden. HealthyWoman sluit contracten af met werkgevers en verzekeraars, zodat vrouwen kosteloos gebruik kunnen maken van ons veelzijdige aanbod.

Wij werken naar een nieuwe samenhang en dynamiek op de werkvloer waarin een omgeving ontstaat met meer vrouwelijke waarden. Op deze manier kan langzaam maar zeker het boek over taboe op het gebied van de overgang en zwangerschapsdiscriminatie echt dicht.


Stichting Olijf

Olijf

Stichting Olijf is de patiëntenorganisatie en het netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker. Elk jaar horen ca. 4.500 vrouwen zoals Kim en Chantal dat zij een vorm van gynaecologische kanker hebben.

Gynaecologische kanker heeft vaak enorme impact. Olijf zet zich in voor preventie, onderzoek, voorlichting, lotgenotencontact en natuurlijk belangenbehartiging. Ga naar www.olijf.nl en steun hun werk!


Vuurvrouw

Vuurvrouw

Vuurvrouw zet zich in voor vrouwen in de overgang. We zorgen voor een betere beeldvorming, organiseren lotgenotencontact en streven naar meer kennis. Voor onze vrouwen, omdat kennis ons sterker maakt.

Maar ook voor onze artsen, zodat ze meer weten en onze klachten beter kunnen behandelen. En voor onze werkgevers, zodat we samen het maatschappelijk taboe doorbreken en we gezond kunnen blijven werken.


Dutch Menopause Society

dutch menopause society

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor optimale zorg voor vrouwen in de overgang. Actuele richtlijnen en protocollen, maar ook het laatste nieuws!


Week van de Overgang

week van de overgang

Iedere vrouw komt in de overgang. De week van de overgang draagt bij aan bewustzijn bij vrouwen en het bespreekbaar maken van dit onderwerp thuis en op het werk.

Meer dan 80% heeft meer of mindere overgangsklachten. Het is een biologisch proces met grote fysieke, emotionele en mentale veranderingen.

Elke vrouw maakt het mee. Niks om je voor te schamen dus. Vrouwen kunnen wat aan hun klachten doen en hun gezondheidsrisico’s verkleinen. De overgang is nog steeds een taboe. En we weten er veel te weinig van. De week van de overgang roept vrouwen van 45 tot 60 op om dat te veranderen door er voor uit te komen dat ze, net als bijna 2 miljoen andere vrouwen, in de overgang zijn. En nodigt professionals uit meer te leren over de overgang zodat ze vrouwen kunnen ondersteunen. 


VVOC

VVOC

Voor onafhankelijk advies door een professional, voor jouw overgangsklachten maak je een afspraak met een erkende verpleegkundig overgangsconsulent.


Next article