Home » Vruchtbaarheid & Zwangerschap » Vier tips voor kersverse ouders
Ouderschap

Vier tips voor kersverse ouders

Kersverse ouder
Kersverse ouder

Net ouder geworden en zie je door de bomen het bos niet meer? Check deze vijf tips!

1. 24Baby.nl

24Baby.nl is een informatieplatform voor alle (aanstaande) ouders. Of je nu zwanger wilt worden, zwanger bent of onlangs vader of moeder bent geworden, er komt een hoop op je af. Het is een bijzondere periode, met veel onzekerheden en vragen. De artikelen van 24Baby.nl nemen veel van deze onzekerheden en vraagtekens weg.

2. Fabulous Mama

Fabulous Mama is een magazine voor trendy moeders met kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Je vindt er een uitgebreide mix aan onderwerpen waar de moeder van vandaag zich mee bezighoudt, zoals lifestyle, wonen, mode en carrière. Kortom: Moederschap met een flinke dosis glamour.

3. Ouders Online

Ouders Online, de grootste ouders-community van Nederland, met als duidelijk doel om orde in de online chaos te scheppen. Ook is er een forum waar je mee kunt praten over actuele onderwerpen.

5. Relax Mama! in de keuken

Relax mama in de keuken, het boek van Elsbeth Teeling, bevat naast vijftig recepten ontwapend eerlijke columns over Teeling en haar gezin aan tafel. Haar boodschap? Je bent echt niet de enige met eten in je haar en gillende kinderen die niks willen eten!

Next article