Skip to main content
Home » De Man » Onze campagnepartners
Campagnepartners

Onze campagnepartners

De campagne De Man was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

NVU

De Nederlandse Vereniging voor Urologie (NVU) is opgericht op 14 maart 1908. De NVU is een wetenschappelijke beroepsvereniging voor medisch specialisten in de urologie. De vereniging heeft dan ook als doel de bevordering van de urologie en de belangenbehartiging van de leden. De NVU telt momenteel ruim 750 leden. NVU was kennispartner van de campagne en zal de campagne distribueren. 

NVVS

Maak kennis met de NVVS tijdens het gratis NVVS Webinar Ethics, Diversity and Porn op 15 december 2020. Dan bent u live bij de uitreking van de NVVS Seks & Media Prijs 2020! Hier schrijft u zich in!  

Veel seksuele problemen kunnen heel goed worden opgelost. Soms kun je dit zelf, soms is het beter om een hulpverlener in te schakelen. Recent onderzoek toont aan dat seksuologische hulpverlening door NVVS-professionals duurzaam effect heeft. Daarom bepleit de NVVS vergoeding van haar hulpverlening door zorgverzekeraars. Iedereen kan zich seksuoloog noemen, dat is geen beschermde beroepstitel. NVVS geregistreerde professionals onderscheiden zich door hun accreditatie. Zij werken multidisciplinair in diverse functies volgens een beroepscode en de nieuwste erkende wetenschappelijke inzichten. NVVS geregistreerde professionals hebben de afkorting NVVS achter hun beroepstitel. 


Oncogen

Oncogen is onderdeel van Borstkankervereniging Nederland, maar met een eigen doelgroep en identiteit. Dat is omdat Oncogen zich richt op iedereen met erfelijke aanleg voor borst-, eierstok- en prostaatkanker. Dat betreft zowel mensen die kanker hebben (gehad) als mensen die gezond zijn en leven met een mutatie, waardoor zij een verhoogd risico hebben op borstkanker. Meer info: https://oncogen.nl/ en de besloten facebookgroep BRCA en CHEK2 NL en BE. 

Prostaatkankerstichting 

De Prostaatkankerstichting is de patiëntenorganisatie die lotgenotencontact biedt, voorlichting geeft en de belangen behartigt van mannen met prostaatkanker en hun naasten. Daarnaast stimuleren wij wetenschappelijk onderzoek. Kijk voor meer info op www.prostaatkankerstichting.nl

Next article