Skip to main content
Home » Innovaties in de Zorg » Onze campagnepartners
Innovaties in de Zorg

Onze campagnepartners

De campagne Innovaties in de Zorg voor was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

HollandBIO

HollandBIO vertegenwoordigt en verbindt de life sciences bedrijven in Nederland. Samen werken we aan ons toekomstideaal: een maatschappij waarin biotechnologie maximaal bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en economische groei. Om ervoor te zorgen dat biotech innovaties snel en breed beschikbaar zijn, gaat HollandBIO obstakels te lijf die de ambities van de biotech koplopers in de weg staan. We gaan voor vooruitgang, ook wanneer we de status quo ter discussie moeten stellen. 

Health Holland

De Nederlandse Life Sciences & Health (LSH) sector is een van de negen “topsectoren” in Nederland. De topsectoren zijn aangewezen door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaatbeleid en geselecteerd op hun vermogen om substantieel bij te dragen aan mondiale maatschappelijke uitdagingen. Health~Holland is het communicatiekanaal van de Topsector LSH.  

Innovation For Health

Innovatie voor gezondheid – vorm geven aan de toekomst van de gezondheidszorg. Op 15-16 april 2021 vindt de 8e editie van Innovation for Health plaats. Dit jaar kunt u de conferentie bijwonen vanuit de veiligheid en het gemak van uw eigen (thuis)kantoor. Wat heeft onze online editie u te bieden? Laten we eens een kijkje nemen:  Breid uw netwerk uit en kom in contact met meer dan 900 belangrijke spelers in Health & Life Sciences in onze interactieve meeting hub of diverse netwerkcarrousels, maak vooraf een afspraak voor één-op-één ontmoetingen op 16 april, geniet van live-streamed en vooraf opgenomen content van meer dan 40 inspirerende sprekers, krijg toegang tot on-demand start-up en scale-up pitches en stem op wie u de AXON Innovation for Health Award wilt laten winnen. En Wandel over onze virtuele beursvloer en ontmoet exposanten op beide conferentiedagen. Bezoek onze virtuele academische innovatiepresentaties op 16 april. Voor meer informatie en registratie, klik hier.

Next article