Skip to main content
Home » Metabole Ziekten » Onze campagnepartners
Partners

Onze campagnepartners

met dank aan
met dank aan

De campagne Metabole Ziekten was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.


Metakids

Advertentiebanner Metakids

Metakids strijdt voor een wereld waarin metabole ziekten behandelbaar zijn en hier geen kind meer aan hoeft te overlijden. Onderzoek is de oplossing: met voldoende kwalitatief onderzoek kunnen vrijwel alle metabole ziekten binnen 25 jaar behandelbaar zijn. Een behandeling biedt kinderen kwaliteit van leven en hoop op een toekomst. Daar gaan wij voor!

Mede dankzij Metakids worden al grote stappen gezet op het gebied van diagnose en behandeling van metabole ziekten. Maar er is nog veel geld nodig voor onderzoek. Meer weten over metabole ziekten en hoe je Metakids kunt steunen?

UMD

Advertentiebanner UMD

De grote diversiteit, complexiteit en zeldzaamheid van erfelijke metabole ziekten vragen om meer gerichte aandacht en financiële ondersteuning voor wetenschappelijk onderzoek. United for Metabolic Diseases (UMD) is een unieke Nederlandse samenwerking tussen de artsen en onderzoekers van de metabole centra van de zes verschillende universitaire medische ziekenhuizen en de patiëntenvereniging Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten (VKS). Het UMD heeft als belangrijkste missie: ‘een gezonde toekomst voor alle patiënten met een metabole ziekte.’ 

Next article