Home » Seksuele Gezondheid » Onze campagnepartners
Campagnepartners

Onze campagnepartners

De campagne Seksuele Gezondheid was niet mogelijk geweest zonder de steun van onderstaande partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

Freya

Freya is dé vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Wij geven mensen met een onvervulde kinderwens een stem, bieden informatie en faciliteren offline en online contact. Door goede connecties met de overheid, de medische wereld en andere relevante partijen zet Freya zich in voor kwaliteit en voor toegankelijkheid van zorg. We willen de onvervulde kinderwens bespreekbaar maken en inzicht geven in de impact van vruchtbaarheidsproblemen. www.freya.nl.

Man tot man

Man tot Man’ is een landelijk project van Soa Aids Nederland. In samenwerking met GGD’en door het hele land ondersteunt Man tot Man een gezond seksleven van homo- en biseksuele mannen. Mantotman.nl is dé website voor mannen die seks hebben met mannen. Je vindt op Mantotman.nl uitgebreide informatie en advies over seksuele gezondheid, test- en vaccinatiemogelijkheden en een goed seksleven. 

Rutgers

Iedereen heeft het recht om eigen keuzes te maken in relaties seksualiteit, met respect voor anderen. Betrouwbare informatie en vrijheid zijn daarbij essentieel. Daar zet Rutgers zich voor in met onderzoek, programma’s en lobby. We hebben speciale aandacht voor gender, culturele en etnische achtergronden, de acceptatie van LHBTIQ+ mensen, het voorkomen van grensoverschrijding en het voorkomen van onbedoelde zwangerschappen.  

Www.anticonceptievoorjou.nl is onze hulp bij het kiezen van een anticonceptiemethode.  Meer weten? Kijk op onze website www.rutgers.nl.   

Soa Aids Nederland

Soa Aids Nederland wil het aantal soa’s in Nederland drastisch verminderen en het aantal hiv-infecties tot 0 brengen. Om dit te bereiken werken we aan laagdrempelige toegang tot preventie, behandeling, zorg en ondersteuning voor iedereen die is geraakt door hiv of andere soa’s. Dat begint met seksuele vorming voor jongeren (sense.info) tot informatie campagnes voor specifieke doelgroepen, zoals mannen die seks hebben met mannen (https://mantotman.nl/) en sekswerkers (https://www.prostitutie.nl/nl/). Wij ondersteunen zorgprofessionals om hun werk op het gebied van soa’s en hiv zo goed mogelijk te kunnen doen. Soa Aids Nederland is deel van Stichting Aidsfonds – Soa Aids Nederland. 

Next article