Skip to main content
Home » Lucht & Longen » Onze campagnepartners
Campagnepartners

Onze campagnepartners

De campagne Lucht en Longen was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze partners. Lees hier meer over hun activiteiten.

ApneuVereniging 

Ons belangrijkste doel is in het kort: het bevorderen van een tijdige diagnose en adequate behandeling voor iedereen met slaapapneu. En vervolgens de juiste zorg na de diagnose. We weten veel over apneu, we doen van alles om ons doel te bereiken en dragen dat op een groot aantal manieren uit. U kunthier de ApneuVereniging beter leren kennen. 


Longfonds 

Voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is ademen niet vanzelfsprekend. Longfonds gelooft dat we samen longziekten de wereld uit kunnen helpen. Daarom jagen we wetenschappelijke doorbraken aan en zetten we ons in voor de beste zorg. We willen dat iedereen op een gezonde manier in gezonde lucht kan leven. Zo werken we samen aan een wereld waarin we vrij kunnen ademen. 


Longkanker Nederland 

Patiëntenorganisatie Longkanker Nederland zet zich in voor patiënten met longkanker en iedereen die dicht bij ze staat. De organisatie geeft informatie over de ziekte longkanker en brengen lotgenoten in contact met elkaar. Ook adviseren we organisaties door ervaringen van patiënten in te brengen bij onderzoeken naar longkankerzorg. 


Zorgkrant

ZorgKrant.nl is de knipselkrant van de stichting Care Net Holland (CNH). Via de website ZorgKrant.nl, sociale media en een e-mail nieuwsbrief brengen wij dagelijks het laatste nieuws en wetenswaardigheden m.b.t. de Nederlandse zorg en welzijnssector.  ZorgKrant.nl bestaat ruim 20 jaar, is onafhankelijk en kan bestaan dankzij een team van enthousiaste vrijwilligers.  Klik hier om u gratis te abonneren op het wekelijkse nieuwsoverzicht via e-mail. 

Next article